Spring Semester Exam Schedule

Thursday, June 14, 2018 
B review (during regular Day 4 schedule)

Friday, June 15, 2018 
B-Period Exam 7:45-9:45 (120 minutes)
A-Period Review 9:50-10:45 (55 minutes)
E-Period Review Lunch 1: 10:50-11:20
F-Period Review 12:25-1:20 (55 minutes)
G-Period Review 1:25-2:20 (55 minutes)
Monday, June 18, 2018
C-Period Review 9:50-10:40 (50 minutes)
D-Period Review ( 30 minute lunch, 60 minute class)
F-Period Exam 12:20-2:20 (120 minutes)
Tuesday, June 19, 2018 
E-Period Exam 7:45-9:45 (120 minutes)
G-Period Exam 9:55-11:55 (120 minutes)
Wednesday, June 20, 2018 
C-Period Exam 7:45-9:45 (120 minutes)
D-Period Exam 9:55-11:55 (120 minutes)
Make-up Exams will be held, as needed, on Thursday, June 21, 2018.

Semester Exam Schedule 18.19 – Google Docs

 

 

This entry was posted in Parent News. Bookmark the permalink.