Fall Semester Exam Schedule 2018-2019

Cycle Day 1: Tuesday, January 15, 2019

B-Period Exam 7:45-9:45 (120 minutes)
C-Period Review 9:50-10:45 (55 minutes)
E-Period Review Lunch 1: 10:50-11:20

Lunch 2: 11:20-11:50

Lunch 3: 11:50-12:20

(30 minute lunch, 60 minute class)

F-Period Review 12:25-1:20 (55 minutes)
G-Period Review 1:25-2:20 (55 minutes)

Cycle Day 2: Wednesday, January 16, 2019

C-Period Exam 7:45-9:45 (120 minutes)
A-Period Review 9:50-10:40 (50 minutes)
         

D-Period Review

Lunch 1: 10:45-11:15

Lunch 2: 11:15-11:45

Lunch 3: 11:45-12:15

(30 minute lunch, 60 minute class)

E-Period Exam 12:20-2:20 (120 minutes)

Cycle Day 3: Thursday, January 17, 2019

D-Period Exam 7:45-9:45 (120 minutes)
F-Period Exam 9:55-11:55 (120 minutes)

Cycle Day 4: Friday, January 18, 2019

A-Period Exam 7:45-9:45 (120 minutes)
G-Period Exam 9:55-11:55 (120 minutes)
This entry was posted in Parent News. Bookmark the permalink.