Daily Schedules for ELA MCAS Testing Days

Tuesday, March 26 – Day 2

MCAS testing (10th graders) 3 hours

7:45 – 10:45

B  Period Lunch

10:50 First  Science, Art, Directed Study, Academic Skills, AAC, Computer and Technology Education

11:20 Second   English, Math, English Language Learning

11:50 Third   Physical, Health, Family & Consumer Education, Performing Arts, Social Studies, World Languages

B  60 min class, 30 min lunch

10:50 – 12:20

C  55 min

12:25 – 1:20

E 55 min

1:25 – 2:20

 

Wednesday, March 27 – Day 3 (ACDEFG)

Early Release Day (no MCAS testing)    B period drops, F period is lunch

Thursday, March 28 – Day 4

MCAS testing (10th graders) 3 hours

7:45 – 10:45

D Period Lunch (follow usual schedule for D lunch)

10:50 First

11:20 Second

11:50 Third

D  60 min class, 30 min lunch

10:50 – 12:20

F  55 min

12:25 – 1:20

G 55 min

1:25 – 2:20

This entry was posted in Parent News. Bookmark the permalink.